Een draadloos of bekabeld alarmsysteem?

Maatwerk voor alarminstallaties

Schakel de beveiligingsexperts van Mylle Security in voor een alarminstallatie op maat. Wil je het alarmsysteem koppelen met de meldkamer? Je alarminstallatie opvolgen en aansturen met een app op je smartphone of tablet? Alle opties en configuraties zijn mogelijk, afhankelijk van jouw wensen en de inbraakgevoeligheid van het gebouw. Wanneer wij een alarminstallatie plaatsen in een bestaand gebouw, werken wij de kabels maximaal weg. Ook een draadloos alarmsysteem behoort steeds tot de mogelijkheden.

Alarminstallatie bij je thuis, op kantoor of in je winkel

Elke alarminstallatie bestaat uit een aantal vaste componenten. Afhankelijk van jouw leef- en werkgewoontes én de indeling van het te beveiligen gebouw, werken onze beveiligingsadviseurs een compleet alarmsysteem uit.

 • De juiste inplanting van de verschillende detectoren is cruciaal voor de beschermingsgraad die je alarminstallatie biedt. Voor onze alarminstallaties gebruiken we allereerst volumetrische sensoren die beweging detecteren. Daarnaast gebruiken we perimetrische sensoren. Deze magneetcontacten plaatsen we op ramen en deuren. Met een combinatie van deze sensoren kunnen we zowel binnen- als buitenruimtes beveiligen.
 • We verbinden deze detectoren – ofwel draadloos, ofwel met kabels – met de alarmcentrale. Deze alarmcentrale kunnen we optioneel verbinden met een meldkamer.
 • Met een strategisch geplaatst codeklavier schakel je de alarminstallatie telkens in of uit.
 • De binnen- en buitensirenes alarmeren je bij een potentiële inbraak.

Voor bedrijven en industriesites

Wanneer we een alarmsysteem installeren op een bedrijfsite, dan brengen we eerst alle risicogevoelige zones binnen en buiten de bedrijfsgebouwen nauwgezet in kaart.

Ook hier staat de plaatsing van de juiste detectoren centraal in het beveiligingsconcept. Naast bewegingssensoren en magneetcontacten voor het vaststellen van ongewenst bezoek, kunnen we je alarminstallatie ook koppelen met rook-, gas- en CO-detectoren.

Voor bedrijven adviseren we altijd de koppeling met de meldkamer. Afhankelijk van jouw specifieke situatie, wensen en verwachtingen adviseren we je de juiste abonnementsformule.

Voor de beveiliging van bouwwerven ontwikkelden we specifieke oplossingen. Lees er hier meer over.

100% kwaliteit en vakmanschap

Elke alarminstallatie wordt door eigen gecertificeerde beveiligingsadviseurs uitgewerkt en met eigen vakmensen geplaatst.

Wij beschikken over een INCERT-certificaat. Dit certificaat wordt erkend door de verzekeringsmaatschappijen.

Wanneer je in zee gaat met een beveiligingsfirma die een INCERT-certificaat heeft, weet je zeker dat er uitsluitend kwaliteitsvolle materialen en componenten worden gebruikt. Bovendien krijg je de garantie dat de alarminstallatie volledig op jouw maat wordt uitgewerkt.

Daarnaast hebben wij een erkenningsnummer (FOD BZ 20 0021 13) bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Hoe verloopt ons stappenplan naar jouw alarmsysteem op maat?

 1. Onze beveiligingsadviseur komt langs voor een analyse
  Onze samenwerking start met een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze gecertificeerde beveiligingsadviseurs. Vooraleer hij een rondgang maakt om alle inbraakgevoelige plaatsen in kaart te brengen, luistert hij naar je verwachtingen. Daarbij komen ook je leef- en werkgewoontes aan bod.Onze beveiligingsadviseur verzamelt tijdens een risicoanalyse alle noodzakelijke informatie om een alarmsysteem op maat uit te tekenen. Bij eenvoudige beveiligingsconcepten krijg je al meteen een vrijblijvend voorstel met offerte.
 2. Een beveiligingsconcept op maat
  Na het plaatsbezoek gaat jouw beveiligingsadviseur aan de slag voor een ontwerp op maat. Dit wordt volledig op plan uitgetekend. Zo zie je perfect waar de verschillende componenten komen. Denk daarbij aan het codeklavier, de alarmcentrale, alle magneet- en bewegingsdetectoren, sirenes,….
 3. We stellen ons voorstel persoonlijk voor
  Tijdens een tweede afspraak presenteren we je persoonlijk ons voorstel. Zo zijn we 100% zeker dat alles duidelijk is. We leggen je graag uit wat de verschillende opties inhouden.
 4. Installatie met eigen vakmensen
  Wij zetten uitsluitend eigen vakmensen in om jouw alarmsysteem te installeren en te configureren. Dankzij de jarenlange ervaring weten onze mensen perfect hoe ze kabels het best visueel kunnen wegwerken via zolders, kelders, spouwruimtes of gordijnkasten.
 5. Ook na de installatie staan we voor je klaar
  Ook na de installatie blijven we voor jou bereikbaar. Zo ben je met al je vragen welkom bij onze helpdesk.

Bij storingen mag je rekenen op een snelle interventie aan scherpe uurtarieven. Hiervoor sluiten we een serviceovereenkomst af, standaard of omnium. Met een serviceovereenkomst ben je ook zeker van een jaarlijks preventief onderhoud. Zo blijft je alarmsysteem in perfecte conditie.

Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company