Camerabewaking

Wat wil je precies in beeld brengen?

Wat wil jij met de camerabeelden kunnen? Wil je de camera’s ook gebruiken voor detectie? Ga je ze inzetten als marketingtool om meer omzet te generen in je winkel? Een systeem voor camerabewaking vertrekt steeds met een analyse van jouw verwachtingen en behoeftes. Functioneren de camera’s binnen of buiten? Bewaken de camera’s een thuisomgeving, een kantoor, een winkel of een bedrijfsomgeving? Wil je camera’s die vooral afschrikkend werken of moet je ook potentiële daders kunnen identificeren? Wat wil je specifiek in beeld brengen of gaat het om een algemeen overzicht? De antwoorden op al deze vragen bepalen welk camerasysteem voor jou het meest geschikt is. Wij werken uitsluitend nog met digitale IP-camera’s. Deze garanderen een maximale resolutie en beeldscherpte.

Camerabewaking bij je thuis, op kantoor of in je winkel

Ook voor camerabewaking bij je thuis, op kantoor of in je winkel bieden wij maatwerk, volledig afhankelijk van je behoeftes.

Alle binnen- en buitencamera’s worden via een gesloten netwerk verbonden met een centrale digitale recorder. Deze ontvangt de beelden en bewaart alle data.

Wanneer je wenst, verlenen we je via een beveiligde internetverbinding toegang tot deze recorder. Zo kan je – waar je ook bent – via je smartphone of tablet beelden opvragen en bekijken.

Camerabewaking op bedrijven en industriële sites

Ook voor camerabewaking op industriële sites en in bedrijfsomgevingen stellen we eerst de verwachtingen en de behoeftes scherp.

  • Verwacht jij van de camera’s een overzichtsbeeld van je bedrijf of moeten de camera’s focussen op een specifieke zone?
  • Wil je gezichten op de beelden zo scherp hebben dat ze identificeerbaar zijn?
  • Wil je een permanente monitoring van de beelden of worden ze opgeslagen voor controle achteraf?

Jouw verwachtingen bepalen de aangewezen cameratypes, de meest optimale positionering van de camera’s en de vereiste pixeldensiteit. Daarnaast spelen ook de omgevingsfactoren een bepalende rol – zoals de belichting – voor het bekomen van de beoogde beeldkwaliteit en het bepalen van de nodige camerabewegingen.

Wij vullen jouw bewakingsbehoeftes in met verschillende types van camera’s:

  • Bulletcamera’s: ideaal voor buitenopnames
  • Domecamera’s: uitermate discreet, je ziet niet in welke richting de camera filmt. Onze domemodellen kunnen zowel 180° als 360°-camera’s bevatten.
  • Boxcamera’s: deze zijn perfect voor binnenopnames en bijzonder handig dankzij de verwisselbare lenzen

De vereiste bandbreedte bepaalt of de inkomende beelden kunnen worden verwerkt door een recorder of dat er een server vereist is.

Via een gesloten netwerk staan deze recorder en server in verbinding met de bewakingscamera’s. Met een beveiligde internetverbinding kan je de beelden op afstand bekijken op smartphone of tablet.

Verder behoort een koppeling met je alarmsysteem tot de mogelijkheden. Bij het vaststellen van een inbraakpoging door een detector, richten de geselecteerde bewakingscamera’s zich met een geprogrammeerde beweging meteen op de geactiveerde sensor.

Nood aan werfbeveiliging.

Ontdek hier onze oplossingen op maat.

Hoe werken we jouw systeem voor camerabewaking uit?

Analyse ter plaatse

Alles begint met een analyse ter plaatse door één van onze gecertificeerde beveiligingsadviseurs. Hij luistert eerst naar jouw verwachtingen, zowel op vlak van beeldkwaliteit als budget. Vervolgens bekijkt hij de ter plaatse de omstandigheden en de mogelijkheden. Daarbij krijg je verdere informatie over alle opties.

Uitwerken van een compleet systeem voor camerabewaking

De vergaarde informatie laat ons toe om volledig op maat een compleet systeem voor camerabewaking uit te werken, inclusief een offerte.

Persoonlijke presentatie van ons voorstel

Tijdens een tweede afspraak presenteren we je persoonlijk ons voorstel voor een camerasysteem op maat. Zo zijn we volledig zeker dat we maatwerk leveren dat binnen je budget past en aan je verwachtingen voldoet.

Uitvoering door eigen technici

De installatie van de bewakingscamera’s, de nodige bekabeling en de server of recorder gebeurt volledig door eigen technici.

Jaarlijks preventief onderhoud van je camerasysteem

Met al onze klanten sluiten wij een serviceovereenkomst af. Zo ben je zeker dat je camerasysteem op elk moment perfect functioneert. Daarvoor voorzien we een jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt. Daarnaast is onze helpdesk steeds bereikbaar voor vragen. Bij defecten mag je rekenen op zeer snelle interventietijden.

Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company