Over ons

De specialist in elektronische beveiliging voor West-Vlaanderen

Mylle Security ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot dé specialist in elektronische beveiliging in West-Vlaanderen. Wij maken al enkele jaren deel uit van onze Antwerpse moedermaatschappij AEV Vochten. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 1990 in elektronische beveiliging. Onze bedrijvengroep behoort hiermee tot de absolute pioniers in België. Wij besteden bijzonder veel aandacht aan technologische innovatie. In combinatie met onze jarenlange ervaring en expertise maakt dit van ons de perfecte partner voor de realisatie van totaaloplossingen op maat. Wij hebben een INCERT-erkenning voor alarmsystemen en een BOSEC-certificaat voor brandbeveiliging.

Volledige realisatie met eigen ervaren technici

Wij bieden een totaalservice met eigen technici. Onze beveiligingsadviseurs analyseren in een eerste fase jouw behoeftes en bestuderen de situatie. Vervolgens gaan ze aan de slag voor het uitwerken van een concept op maat. Tenslotte vertalen onze eigen technici dit studiewerk naar de realiteit.

Vanuit onze thuisbasis in Roeselare concentreren wij ons hoofdzakelijk op projecten in West-Vlaanderen. Ons moederbedrijf AEV Vochten is actief in heel België. 

Online toegang vanop afstand

De opkomst van het internet heeft de afgelopen jaren ook de mogelijkheden van elektronische beveiliging verruimd. Zo kunnen beveiligingssystemen beter met elkaar gekoppeld worden. Daarnaast is het meestal ook mogelijk om via een beveiligde internettoegang je beveiligingssysteem te koppelen met smartphone of tablet. Zo kan je bijvoorbeeld camerabeelden bekijken of afstand of de status van je alarminstallatie wereldwijd controleren. Voor elk project bespreken we samen welke opties je wenst.

Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company
Spring naar werkbalk