Elektronische toegangscontrole

Jij bepaalt wie toegang krijgt tot welke ruimte

Schakel Mylle Security in voor het uitwerken en plaatsen van een systeem van elektronische toegangscontrole. De afgelopen jaren bouwden wij een grote expertise op in toegangscontrole in winkels, bedrijfsgebouwen, kantoren,…. Wij plaatsen alle nodige elektronische componenten en configureren het volledige systeem. Voor de plaatsing van slagbomen, poorten, sloten,… schakelen we onze vaste partners in. Zo geniet jij van een totaalservice.

Voordelen van elektronische toegangscontrole?

Elektronische toegangscontrole heeft alleen maar voordelen. Jij bepaalt via een online beheersysteem wie toegang krijgt tot welke ruimtes of zones van je bedrijf.

Bovendien zie je op je tablet of smartphone wie, op welk moment een bepaalde ruimte heeft betreden. Toelatingen en restricties kunnen eenvoudig worden aangepast.

Je hoeft dus geen sleutels meer te overhandigen of terug te vragen. Ook een complex sleutelplan is met elektronische toegangscontrole niet langer nodig.

Wat is er mogelijk met elektronische toegangscontrole?

Dankzij onze service op maat voor elektronische toegangscontrole, kennen wij amper beperkingen. Vertrouw op onze beveiligingsadviseurs voor een aangepast voorstel op maat. Onze eigen vakmensen staan in voor de installatie en configuratie.

We zetten de verschillende mogelijkheden op een rij:

  • Je kan al op ons rekenen voor de installatie van elektronische toegangscontrole op één deur. Uiteraard is het ook mogelijk om alle deuren uit te rusten met toegangscontrole.
  • Toegangscontrole is mogelijk op alle buitendeuren en poorten. Ook de toegang tot specifieke binnenruimtes kan je opvolgen en behoren via elektronische toegangscontrole.
  • Koppelingen met tijdregistratiesystemen zorgen voor een vereenvoudiging van je dagelijkse werkprocessen.
  • Ook een automatische sturing van je alarminstallatie is met elektronische toegangscontrole mogelijk.
  • Monitor je graag alles online via het beheerprogramma?
  • Identificatie is mogelijk met badgelezers, codeklavieren en/of vingerafdruklezers.
  • Je slagbomen openen en sluiten met toegangscontrole? Kan perfect!

Onderhoud van je systeem voor elektronische toegangscontrole

Om je systeem voor elektronische toegangscontrole in optimale conditie te houden, is preventief onderhoud van groot belang. Hiervoor bieden wij interessante serviceovereenkomsten aan.

Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company
Spring naar werkbalk